10:32 NG Bot / Bot Red 10:32 / 10:32 cam fyell e këmbës / fyell e këmbës Maps 10:32 / 10:32 MC / IP Changer 10:32 / magjistar Bot 10:32 / 10:32 Tiibia Auto / Python 2.4.4 / iBot 10:32 / 10:32 bbot /

Ver o tópico anterior Ver o tópico seguinte Ir em baixo

10:32 NG Bot / Bot Red 10:32 / 10:32 cam fyell e këmbës / fyell e këmbës Maps 10:32 / 10:32 MC / IP Changer 10:32 / magjistar Bot 10:32 / 10:32 Tiibia Auto / Python 2.4.4 / iBot 10:32 / 10:32 bbot /

Mensagem  Admin em Qua Jan 22, 2014 7:30 am

10:32 NG Bot / Bot Red 10:32 / 10:32 cam fyell e këmbës / fyell e këmbës Maps 10:32 / 10:32 MC / IP Changer 10:32 / magjistar Bot 10:32 / 10:32 Tiibia Auto / Python 2.4.4 / iBot 10:32 / 10:32 bbot /


iBot 10:32 Tibia është liruar

[ Url = [Somente administradores podem ver este link] ] [img ] [Somente administradores podem ver este link] [ / img ] [ / url ]

IBot është një mjet për brezin e ri të avancuar për fyell e këmbës që është e funksionalitetit është plotësisht i jashtëm dhe të lirë të klientit . Ai nuk do të dërgojë ose të marrë
pako , nuk e ndryshon kujtesën , nuk injektojnë dlls dhe nuk modifikojë funksionalitetin e klientit në asnjë mënyrë ,
si shumica e mjete të tjera duke e ekspozuar veten e tyre në shumë rreziqeve si duke shkaktuar sjellje ndryshe e pamundur ose Drejtuar
Veprimet në shkallë shpejtësi joreale .

IBot është ndërtuar me një dizajn të fortë dhe fleksibël në mendje dhe me shkathtësi mund të kryejnë të gjitha llojet e veprimeve , nëpërmjet kontrollit të miut dhe tastierës vetëm .
Kombinuar me karakteristikat e tij të ndërtuar randomization dhe kontrollin karakter i zgjuar , është një sjellje vështirë se mund të thuhet se përtej e një qenie njerëzore .

Kjo formë e ndërveprimit ka shumë përfitime . Bot duke u izoluar nga klienti nuk ka efektin e plotë , nga ana tjetër , për shembull , e shfaqjes së
një aksident . Bot nuk mund të kryejnë veprime që janë të pamundur nga ana njerëzore , e cila siguron se veprimet janë kryer në të njëjtën
mënyrë sikur të ishin bërë me dorë .

Lirua të parë dhe e mbushur tashmë me veçori të përparuara plotësisht funksionale të tilla si healers , cavebot , segmentimit , scripts dhe ekran , ajo mund vetëm
do të thotë se një handload e karakteristika të mahnitshme të reja që vijnë së shpejti !

Çfarë tjetër duhet të presin nga personi i cili ka krijuar dhe mirëmbahet ElfBot , bot bot që të shpikura në fyell e këmbës prej saj shumë karakteristika, si navigacion , pozicionet , hotkeys fleksibël ,
shfaq në ekran dhe më shumë ?

Duke vënë besimin tuaj në dikë që ka aftësi dhe mbi 10 vjet përvojë me mashtrim dhe parandalimin e mashtrimit në disa jo lojëra
mund të jetë i gabuar . Vazhdim është këtu .


Download : [Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] ibot fyell e këmbës , ibot , fyell e këmbës ibot , fyell e këmbës shkarko ibot , ibot 10:31 fyell e këmbës , fyell e këmbës 10:31 ibot crack , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 ,
7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55
, 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51
, 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 iBot v2.2.3 [ 10:30 ]
v2.2.2 iBot [ 10:22 ] iBot v2.2.1 [ 10:21 ] iBot v2.2.0 [ 10:21 ] iBot v2.1.9 [ 10:20 ] iBot v2.1.8 [ 10:20 ] iBot v2.1.7 [ 10:13 ] iBot v2 .1.6 [ 10:12 ] iBot v2.1.5 [ 10:11 ]
, V2.1.4 IBot [ 10:10 ] iBot v2.1.3 [ 10:02 ] iBot v2.1.2 [ 10:01 ] iBot v2.1.1 [10:00 ] iBot v2.0.6 [ 9.86 ] iBot v2.0.6 [ 9.85 ] iBot v2.0.4 [ 9.84 ] iBot v2.0.2 , iBot
v2.0.1 , v2.0.0 iBot , iBot v1.1.7 , v1.1.6 iBot , iBot v1.1.5 , v1.1.4 iBot , iBot v1.1.3 , v1.1.2 iBot , iBot v1.1.1 , v1.1.0 iBot , iBot v1.0.9 , v1.0.8 iBot , v1.0.7 iBot
, IBot v1.0.6 , v1.0.5 iBot , iBot v1.0.4 , v1.0.3 iBot , iBot v1.0.2 , v1.0.1 iBot , iBot v1.0.0 [ / color ] [ / size ]


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tibia bbot 10:32


Harta - Displayshartë ( globale vetëm )
Xray - Tregon krijesa më poshtë nesh , sipër nesh .
Hani Food - Nëse ushqimi . ( Duhet të jetë e hapur shpinës )
Auto Group - Item artikuj grupura automatikisht . ( Për shembull , para, ushqim )
Mesazhet e Avancuara - Shfaq mesazhe shtesë në cliencie fyell e këmbës .
Informacione Exp - Kjo tregon informacion për të fituar exp .
Exp Got Informata -tregon informacion shtesë fituar fituar exp .
Fast Hand - offOTS . Unë nuk e di se si Global .
Forma Anti - Idle nuk hyni në minutën e 15: të .
Peshkimi - Peshkimi .
Cap - Ajo ndalet kur të shkojmë cap peshkimi XX .
Avancuar A është sulmueshëm - Unë nuk e di se çka do të thotë .
Shfaq - Invisible Creatures Duke shfaqur monsters padukshme . OTSach Ky opsion nuk është në dispozicion . Unë nuk e di se si Globalu .
A është sulmueshëm marka - shenjat e monsters që na sulmojnë .
Hiq Paraliza përdorur : Zgjidhni një magji të anti - paralizë .
Light- Zgjidhni intensiteti të lehta .
Player në ekran -lojtar në ekran .
Përbindësh / NPC në ekran monsters / NPCs në ekran .
Mesazhi Nëse ju merrni një mesazh .
Low standarde shëndetin e ulët e jetesës .
Low - mana mana Niveli i ulët .
Low municionet - Kur ne janë të ulëta në municion .
Low - capality Kur ne kemi kurorë të mjaftueshme .
Lojë - Master - Kur ju hyni në GM
Hiq - Hiq Selected Zgjedhur .
Clear Pastro - Safe Lista .
Shto time VIP - automatikisht shton të gjithë njerëzit në listën tonë VIP .
Magic Item - Zgjidhni atë që është realiste . ( Zgjedhshëm në Rune hedh dhe e bardhë )
Spell - Çfarë duhet të flasin për të hedhur dikton .
Numri mana - mana për të kënaq .
Soul - Numri shpirti ( Pikat Soul )
Kur shpirti - AlertAlarm kur ne nuk kanë asnjë pikë të Almës .
Alart Kurmagjike pika - alarmi , kur nuk ka hapësirë ​​bosh apo shtizë .
Kur ushqimi - AlertAlarm kur ne nuk kemi ushqimin tuaj .
Combo - Ajo sulme në të njëjtën kohë . Zgjidhni shembull Combo Líder.Por , një karakter me pseudonimi \ " bbot \" . Disa njerëz me bot
mua ( në këtë rast ) , si periudhë leadera.Gdy përshtatet dikujt diçka që do të automatikisht edhe .
Shoot - Ajo që kemi zgjedhur për të sulmuar.


DOWNLOAD bbot :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] bbot fyell e këmbës , Bot b , bbot , bbot fyell e këmbës , bbot fyell e këmbës shkarko fyell e këmbës bbot 10:31 , 10:31 bbot fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81
, 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 ,
08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 ,
09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / madhësia ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


New Tibia Tibia Xenobot 10:32

[Somente administradores podem ver este link]

* Avancuar Cavebot
* Aftësi për të krijuar depozituesve të fuqishme dhe rimbushjet
* Funksionaliteti Lua e shkruar
* GUI Slick , të integruar
* Interface fuqishme shërim
* Avancuar Bot kombinim ndihmës dhe frag
* Integrimi i teknologjisë më të fundit
* Dritë Cut
* Avancuar X - Ray
* Po shfaqen ID artikuj / krijesë jemi në sy të
* Po shfaqen bar mana mbi kokë
* Magic Wall dhe timers mur pemë
* Mana rivendosur
* Paralizojë Shërojnë
* Avancuar djegur Poison elektrizuar kurë dhe mallkimin
* Rush Riformulimi , Mana Shield , të padukshme , dhe shërim
* Thërrasë dhe llum identifikimit
* Hold Target
* Enhanced paketë informacioni
* Ruaj dhe ngarkesës konfigurimin
* Shortcuts Exiva
* Avancuar HUD
* Tregtisë Observer zgjuar
* Edhe më !

DOWNLOAD bbot :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës Bot Xeno Xeno Bot , XenoBot Xeno Bot fyell e këmbës , fyell e këmbës Xeno Bot shkarko , fyell e këmbës Xeno Bot 10:31 , 10:31 Xeno Bot fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 ,
7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 ,
08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45
, 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 ,
10:31 [ / color ] [ / size ]


iBot 10:32 Tibia është liruar

[ Url = [Somente administradores podem ver este link] ] [img ] [Somente administradores podem ver este link] [ / img ] [ / url ]

IBot është një mjet për brezin e ri të avancuar për fyell e këmbës që është e funksionalitetit është plotësisht i jashtëm dhe të lirë të klientit . Ai nuk do të dërgojë ose të marrë
pako , nuk e ndryshon kujtesën , nuk injektojnë dlls dhe nuk modifikojë funksionalitetin e klientit në asnjë mënyrë ,
si shumica e mjete të tjera duke e ekspozuar veten e tyre në shumë rreziqeve si duke shkaktuar sjellje ndryshe e pamundur ose Drejtuar
Veprimet në shkallë shpejtësi joreale .

IBot është ndërtuar me një dizajn të fortë dhe fleksibël në mendje dhe me shkathtësi mund të kryejnë të gjitha llojet e veprimeve , nëpërmjet kontrollit të miut dhe tastierës vetëm .
Kombinuar me karakteristikat e tij të ndërtuar randomization dhe kontrollin karakter i zgjuar , është një sjellje vështirë se mund të thuhet se përtej e një qenie njerëzore .

Kjo formë e ndërveprimit ka shumë përfitime . Bot duke u izoluar nga klienti nuk ka efektin e plotë , nga ana tjetër , për shembull , e shfaqjes së
një aksident . Bot nuk mund të kryejnë veprime që janë të pamundur nga ana njerëzore , e cila siguron se veprimet janë kryer në të njëjtën
mënyrë sikur të ishin bërë me dorë .

Lirua të parë dhe e mbushur tashmë me veçori të përparuara plotësisht funksionale të tilla si healers , cavebot , segmentimit , scripts dhe ekran , ajo mund vetëm
do të thotë se një handload e karakteristika të mahnitshme të reja që vijnë së shpejti !

Çfarë tjetër duhet të presin nga personi i cili ka krijuar dhe mirëmbahet ElfBot , bot bot që të shpikura në fyell e këmbës prej saj shumë karakteristika, si navigacion , pozicionet , hotkeys fleksibël ,
shfaq në ekran dhe më shumë ?

Duke vënë besimin tuaj në dikë që ka aftësi dhe mbi 10 vjet përvojë me mashtrim dhe parandalimin e mashtrimit në disa jo lojëra
mund të jetë i gabuar . Vazhdim është këtu .


Download : [Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] ibot fyell e këmbës , ibot , fyell e këmbës ibot , fyell e këmbës shkarko ibot , ibot 10:31 fyell e këmbës , fyell e këmbës 10:31 ibot crack , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 ,
7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55
, 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51
, 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 iBot v2.2.3 [ 10:30 ]
v2.2.2 iBot [ 10:22 ] iBot v2.2.1 [ 10:21 ] iBot v2.2.0 [ 10:21 ] iBot v2.1.9 [ 10:20 ] iBot v2.1.8 [ 10:20 ] iBot v2.1.7 [ 10:13 ] iBot v2 .1.6 [ 10:12 ] iBot v2.1.5 [ 10:11 ]
, V2.1.4 IBot [ 10:10 ] iBot v2.1.3 [ 10:02 ] iBot v2.1.2 [ 10:01 ] iBot v2.1.1 [10:00 ] iBot v2.0.6 [ 9.86 ] iBot v2.0.6 [ 9.85 ] iBot v2.0.4 [ 9.84 ] iBot v2.0.2 , iBot
v2.0.1 , v2.0.0 iBot , iBot v1.1.7 , v1.1.6 iBot , iBot v1.1.5 , v1.1.4 iBot , iBot v1.1.3 , v1.1.2 iBot , iBot v1.1.1 , v1.1.0 iBot , iBot v1.0.9 , v1.0.8 iBot , v1.0.7 iBot
, IBot v1.0.6 , v1.0.5 iBot , iBot v1.0.4 , v1.0.3 iBot , iBot v1.0.2 , v1.0.1 iBot , iBot v1.0.0 [ / color ] [ / size ]Tibia Multi IP Changer - OTS 8.60 - 10:32 DOWNLOAD


[ B ] Çfarë është IP Changer ? [ / B ]
- Kjo është një kërkesë duke përdorur të cilat ju lidheni me një server të OTS tyre zgjedhje !

[ B ] Çfarë mund të bëj për të punuar ? [ / B ]
- Është shumë e thjeshtë . Vetëm të shkarkoni aplikacionin për nxjerrjen atë dhe urchomić . Dhe në dritare që do të hyjnë në otsa adresën IP të gjetur në faqet e dedikuara për këtë qëllim .

[ B ] Cilat janëmbështetja versionet fyell e këmbës ? [ / B ]
- Versioni i tanishëm mbështet të gjitha version IP Changer fyell e këmbës të klientit , kështu që tani ju nuk do të duhet një të veçantë IP Changer për versionin e ardhshëm të fyell e këmbës .

[ B ] Versions mbështetur : [ / b ]
Tibia 7.1 - , 7.2 Tibia , Tibia 07:21 , 07:26 Tibia , Tibia 07:27 , Tibia 7.3 , 7.4 Tibia , Tibia 7,5 , 07:55 Tibia , Tibia 7.6 , Tibia 7.7 , 7.8 Tibia , Tibia 7.81 , 7.92 Tibia , Tibia 8.0 ;
Tibia 8.1 , 8.2 Tibia , Tibia 08:21 , 08:22 Tibia , Tibia 08:31 , 8.4 Tibia , Tibia 08:42 , 8.5 Tibia , Tibia 08:51 , 08:52 Tibia , Tibia 08:53 , 08:54 Tibia , Tibia 08:55 , 08:57 Tibia , Tibia
8.60 , 8.62 Tibia , Tibia 8.70 , 8.71 Tibia , Tibia 8.72 , 9.0 Tibia , Tibia 9.1 , 9.2 Tibia , Tibia 9.4 , 09:41 Tibia , Tibia 09:42 , 09:43 Tibia , Tibia 09:44 , 09:45 Tibia , Tibia 09:46 ;
9.5 Tibia , Tibia 09:51 , 09:52 Tibia , Tibia 09:53 , 09:54 Tibia , Tibia 9.60 , 9.61 Tibia , Tibia 9.62 , 9.63 Tibia , Tibia 9.70 , Tibia 9.71 , 9.80 Tibia , Tibia 9.82 , 9.85 Tibia , Tibia
9.86 , 9.91 Tibia , Tibia 10:00 , 10:01 Tibia , Tibia 10:10; 10:20 Tibia , Tibia 10:21 , Tibia 10:22 , 10:30 Tibia , Tibia 10:31 [ New ]

[Somente administradores podem ver este link]


[ B ] Official Website : [ / b ]


[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] Changer ip , multi ip Changer , ip Changer fyell e këmbës , fyell e këmbës ip Changer shkarko fyell e këmbës ip Changer 10:31 , 10:31 fyell e këmbës multi ip Changer , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70
, 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50
, 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 ,
09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10.20 , dhe
10:30 , 10:31 , 09:44 Tibia Multi IP Changer Download , Shkarko fyell e këmbës IP Changer 09:44 , 09:44 Tibia Multi IP Changer Download , Shkarko IP changer Tibia 09:44 , Multi IP
Tibia Changer 7.1 - 9:44 Download , Tibia Multi IP Changer 7.6 - 9:44 Download , Multi IP Changer Tibia 7,6-8,70 Shkarko , Tibia IP Changer 8.6 Shkarko , Tibia IP Changer
Download , Shkarko fyell e këmbës Multi IP Changer , fyell e këmbës Multi IP Changer , fyell e këmbës Multi IP Changer , fyell e këmbës IP Changer , Asprate Multi IP Changer Tibia , fyell e këmbës IP Changer Asprate ,
Shkarko fyell e këmbës Multi IP Changer , Tibia IP Changer Shkarko , Asprate Multi IP Changer Tibia Shkarko , Tibia IP Changer Asprate Shkarko fyell e këmbës Multi IP Changer 7.1 / 8.6 /
Shkarko aspate 9.31/9.44 , Tibia Multi IP Changer 7,10 / 8,60 / 9,31 / 9,44 Download aspate , Tibia Multi IP Changer 8.60 Download Tibia Multi IP Changer 7.1 / 8.6 / 9.31 /
09:44 Download PUNA ! Tibia Multi IP Changer 9:44 Download , Shkarko fyell e këmbës IP Changer 09:44 , 09:44 Tibia Multi IP Changer Download , Shkarko IP changer Tibia 09:44 , Multi IP
Tibia Changer 7.1 - 9:44 Download [ / color ] [ / size ]Tibia Magebot 10:32 / Python 2.4.4
Tibia Magebot 10:32 shkarko

[Somente administradores podem ver este link]

Magebot është klient i ri modifikim profesional për MMORPG fyell e këmbës .
E ndërtuar kryesisht për Druid dhe klasës magjistar , por i adaptueshëm për çdo klasë . Të gjitha tiparet në detaje që ju mund të lexoni në
Burimet faqe . Gjithashtu vini re se , për shkak të kohëve të fundit qëndrimin anti - bot marrë nga CipSoft , software tonë është vetëm zyrtarisht
licencuar dhe rekomandohet për përdorim në otserv .* Funksionet AutoSSA mirë kur shërimit
* Shpejtësia e përmirësuar dhe besueshmërinë AutoLooter
* Shërojnë shoku tani është gjithmonë aktiv , verifikuar një herë dhe shumë më të shpejtë
* Ndiqni Chase dhe hotkeys tani punojnë me poshtë amtare e klientit dhe të bie në qafë armikun
* Camoflauge punon me të gjitha pajisjet dhe është më e shpejtë
* Cavebot mori një pre të re llotari parë backpacking mënyrën solo quajtur DumpLoot
* Cavebot është e fundit në kuadër të mana bp bp bp në të ri bp katin e parë . Nuk ka nevojë për të ndryshuar Manas
kur shtesë tuaj 20 bps shkuar !
shkarko :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës Bot magjistar , magjistar Bot plasaritur , magjistar Bot Tibia . Crack Bot magjistar , magjistar Bot fyell e këmbës Shkarko Tibia Bot magjistar 10:31 , 10:31 magjistar Bot fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8.1 , 8:00, 08:10 , 08:11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Python 2.4.4 shkarko

Ne jemi të kënaqur për të njoftuar lirimin e Python 2.4.4 ( FINAL ) një deklaratë bugfix i Python 2.4 , më 18 tetor , 2006.

E rëndësishme : 2.4.4 përfshin një gjendje e vështirë të sigurisë ( PSF -2.006-001 ) për repr () e strings Unicode në të mëdha Unicode ndërton ( SHDU -4 )

Python 2.4 është tani në bugfix - only mode , nuk ka tipare të reja janë duke u shtuar . Të paktën 80 të mete janë hequr nga viti Python 2.4.3 ,
duke përfshirë një seri të gabimeve dhe mete gjetur nga Coverity me mjetet e mundshme dhe Klocwork analizës statike . Ne do të doja të
ofrojnë falenderimet tona për këto dy kompani për të bërë këtë në dispozicion për burim të hapur .

Python është një programimit shumë i fuqishëm dinamike që është përdorur në një shumëllojshmëri të gjerë të fushave të aplikimit . djall
shpesh është krahasuar me TCL, Perl , Ruby , Skema ose Java . Disa nga karakteristikat e tij kryesore përfshijnë :

* Shumë e qartë , sintaksë të lexueshme
* Aftësi të fortë për Insight
* Intuitive Orientimi objekt
* Shprehje Dashuri e kodit procedural
* Modularitet plotë , paketa mbështetëse hierarkike
* Bazuar në përjashtim Gabimet Trajtimi
* Llojet e të dhënave dinamike të nivelit shumë të lartë
* Biblioteka të shumta standarde dhe modulet e palës së tretë për pothuajse çdo detyrë
* Zgjerime dhe modulet lehtë të shkruara në C , C + + (ose Java për Jython , ose . Gjuhët NET për IronPython )
* Embedded brenda zbatime i ndërfaqes së shkrimit


shkarko :

[Somente administradores podem ver este link]Tibia Magebot 10:31 shkarko

[Somente administradores podem ver este link]

Magebot është klient i ri modifikim profesional për MMORPG fyell e këmbës .
E ndërtuar kryesisht për Druid dhe klasës magjistar , por i adaptueshëm për çdo klasë . Të gjitha tiparet në detaje që ju mund të lexoni në
Burimet faqe . Gjithashtu vini re se , për shkak të kohëve të fundit qëndrimin anti - bot marrë nga CipSoft , software tonë është vetëm zyrtarisht
licencuar dhe rekomandohet për përdorim në otserv .* Funksionet AutoSSA mirë kur shërimit
* Shpejtësia e përmirësuar dhe besueshmërinë AutoLooter
* Shërojnë shoku tani është gjithmonë aktiv , verifikuar një herë dhe shumë më të shpejtë
* Ndiqni Chase dhe hotkeys tani punojnë me poshtë amtare e klientit dhe të bie në qafë armikun
* Camoflauge punon me të gjitha pajisjet dhe është më e shpejtë
* Cavebot mori një pre të re llotari parë backpacking mënyrën solo quajtur DumpLoot
* Cavebot është e fundit në kuadër të mana bp bp bp në të ri bp katin e parë . Nuk ka nevojë për të ndryshuar Manas
kur shtesë tuaj 20 bps shkuar !
shkarko :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës Bot magjistar , magjistar Bot plasaritur , magjistar Bot Tibia . Crack Bot magjistar , magjistar Bot fyell e këmbës Shkarko Tibia Bot magjistar 10:31 , 10:31 magjistar Bot fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8.1 , 8:00, 08:10 , 08:11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]

Tibia Bot NG 10:31 / 10:31 Red Bot Tibia / Tibia Cam 10:31Tibia Bot Ng 10:32

[ Url = [Somente administradores podem ver este link] ] [img ] [Somente administradores podem ver este link] [ / img ] [ / url ]

auto - off auto - ushqimore vetë- shëruese Automobile Anti - logoff Spoiler Auto çantë shpine
Hape Mjeku Auto -së peshkatar hamës përpara Changer amulet
Re - bin ammo User Interface Auto Auto Auto Auto Grafik
Përmirësimi Auto shërimit shërimit Mik i bin përshpejtimin Car Coach
Spoiler Auto Auto Auto Auto Supporter Uher Cavebot / Informacion mbi Character
kameleon e Walker Lookup Combobot Konfigurimi Menaxher Console GUI dhe Mans
Municioni vetëm right click dhe kliko Përdorimi apo poemë në Charms Hotkey pajisje të vetëm
Right click dhe kliko Përdorimi apo poemë në hotkey paisjeve Rings vetëm të drejtën dhe klikoni Përdor
klikoni ose poemë në Events hotkey që hyni standard në Përvoja shah
( Më shumë krijimet kishte për të vrarë ) katin e Explorer Titulli Tibia Fake ( për të parë atë
është mbi , nën ose rreth jush ) Parket Kërko Kërko Anëtarët e Korporatës
Exchanger FPS Lojra Hotkey veçantë çdo Efektet dritën e karakterit të Spectator
Harta e eliksir e Mana pijanec Namespy (ose Xray ) Fluid Exchanger Pajisje Cancel
Rainbow Runemaker Dërgojnë Gardës Tregtare Tregtare Channel Ad Channel
Piperi Periudha Pozicioni Statistika Uploader

Link :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] Tibia Bot NG , NG Bot , bot Këngë fyell e këmbës , fyell e këmbës bot Këngë shkarko fyell e këmbës bot Këngë 10:31 , 10:31 fyell e këmbës bot Këngë , 7.6 NG , NG 7.60 , 7.7 NG , NG 7.70 , 7.71 NG , NG NG 7.72 , 7.8 NG , NG 7.80 , 7.81 NG , NG 7.82 , 7.9 NG , NG 7.90 , 7.92 NG , NG 8:00, 8.1 NG , NG NG 8.10 8.11 , 8.2 NG , NG 8.20 , NG 08:21 , 08:22 NG , NG 8.3 , NG 08:30 , 08:31 NG , NG 8.4 , 08:40 NG , NG 08:41 , 08:42 NG , NG 8.5 , NG 08:50 , 08:51 NG , NG 08:52 , 08:53 NG , NG 08:54 , 08:55 NG , NG 08:56 , 08:57 NG , NG 8.6 , NG 8.60 , NG 8.61 , 8.62 NG , NG 8.7 , 8.70 NG , NG 8.72 , 9.0 NG , NG 09:00 , 9.1 NG , NG 9.10 , 9.2 NG , NG NG 9.20 9.4 , NG 09:40 , 09:41 NG , NG 09:42 , 09:43 NG , NG 09:44 , NG 09:45 , 09:46 NG , NG 9.5 , 09:50 NG , NG 09:51 , 09:52 NG , NG 09:53 , 09:54 NG , NG 9.6 , 9.60 NG , NG 9.61 , 9.62 NG , NG 9.63 , 9.7 NG , NG 9.70 9.71 NG , NG 9.8 , 9.80 NG , NG 9.83 , 9.84 NG , NG 10:00 E Marte, 10.1 NG , NG 10.10 , 10.20 NG NG 10:30 , Shqip 10:31 [ / color ] [ / size ]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tibia Bot Shkarko Red 10:32


Ju shpesh nuk kanë kohë për të luajtur ? Unë do të doja të exp vetëm rritet , dhe ju mund të ketë një aftësi të vogël , dhe të dobishme për t'ju ndihmuar ?
Duke kërkuar për bot e përsosur dhe undetectable ? Nuk është gjetur NE BOT për të shkuar KUQ . Bot falas për fyell e këmbës dhe të denjë për të rënë zëvendës NeoBot .

[ Url = [Somente administradores podem ver este link] ] [img ] [Somente administradores podem ver este link] [ / img ] [ / url ]

[ Center ] [ b ] Kjo është e gjitha vetëm në Bot Red [ / b ] [ / center ][ B ] - [ / b ] Cavebot
[ B ] - [ / b ] plaçkitës
[ B ] - [ / b ] Trajner
[ B ] - [ / b ] Depositer
[ B ] - [ / b ] I synimeve të dhënësit
[ B ] - [ / b ] shërues
[ B ] - [ / b ] Apo ndoshta ju keni shumë pak peshk ?
[ B ] - [ / b] alarme
[ B ] - [ / b ] Bot është ende i ri , ende në zgjerimin dhe në rritje në fuqi
[ B ] - [ / b ] Spell enëz , hamës ushqim dhe shumë të tjera


Download link :

[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës bot e kuqe , e kuqe bot , e kuqe bot pro , fyell e këmbës pro bot kuqe , fyell e këmbës e kuqe bot 10:31 , 10:31 fyell e këmbës bot kuqe pro , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80
, 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 ,
08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 ,
09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 , bot e kuqe
1.3.3 , 1.3.4 kuqe bot , bot kuqe 1.3.5 , 1.3.6 bot e kuqe , bot kuqe 1.3.7 , 1.3.8 bot e kuqe , bot kuqe 1.3.9 , 1.4.0 bot e kuqe , bot kuqe 1.4 . 1 , 1.4.2 kuqe bot , 1.4.3 bot e kuqe , e kuqe
bot 1.4.4 , 1.4.5 bot kuqe , bot 1.4.6 kuqe , bot kuqe 1.4.7 , 1.4.8 kuqe bot , bot kuqe 1.4.9 , 1.5.0 bot e kuqe , bot e kuqe 1.5.1 [ / color ] [ / size ]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tibiacam TV 10:32 / 10:32 Tibia cam / Tibia hedhur 10:32


Tibiacam TV është një program për të luajtur dhe regjistrimin filma në formatin e fyell e këmbës
. Cam . Parë më 18 prill të këtij viti .

[Somente administradores podem ver este link]

Faqen zyrtare programit :

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

1 . Avantazhet dhe disavantazhet e programit .
Në krahasim fillestare me konkurentin kryesor në tregun e programit ( TibiCam ) është shumë larg
i madh . përfitimet:
* Pershpejtimi i filmit ,
* Heqja e 30 sekonda në shpinë duke luajtur ,
* Seria e komandave ( shih më vonë në këtë udhëzues ) ,
* Shko te çdo kohë
* Mundësia për të ngarkoj video në shtëpi faqen e programit , ku është gjeneruar .
Përshkrimi i tregon të gjitha informatat në lidhje me filmin - të cilat të regjistruara sa
monsters janë vrarë , misionet janë bërë gjatë regjistrimit dhe shumë të tjerë .

[ B ] instalimit . [ / B ]
Shkarko një program nga këtu :

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

* Tv Download Tibiacam
* Fillimi i kartelën që martuar :
* Zgjidhni gjuhën për instalimin dhe zgjidhni dosjen ku programi është i instaluar ( optional) .
* Requires 2.2 MB hapësirë ​​të lirë në disk .

Link :

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] cam fyell e këmbës , të hedhura , cam , tv cam fyell e këmbës , cam fyell e këmbës 10:31 , 10:31 hedhura fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 ,
7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6
, 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 ,
09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]Tibia Bot Ng 10:32

[ Url = [Somente administradores podem ver este link] ] [img ] [Somente administradores podem ver este link] [ / img ] [ / url ]

auto - off auto - ushqimore vetë- shëruese Automobile Anti - logoff Spoiler Auto çantë shpine
Hape Mjeku Auto -së peshkatar hamës përpara Changer amulet
Re - bin ammo User Interface Auto Auto Auto Auto Grafik
Përmirësimi Auto shërimit shërimit Mik i bin përshpejtimin Car Coach
Spoiler Auto Auto Auto Auto Supporter Uher Cavebot / Informacion mbi Character
kameleon e Walker Lookup Combobot Konfigurimi Menaxher Console GUI dhe Mans
Municioni vetëm right click dhe kliko Përdorimi apo poemë në Charms Hotkey pajisje të vetëm
Right click dhe kliko Përdorimi apo poemë në hotkey paisjeve Rings vetëm të drejtën dhe klikoni Përdor
klikoni ose poemë në Events hotkey që hyni standard në Përvoja shah
( Më shumë krijimet kishte për të vrarë ) katin e Explorer Titulli Tibia Fake ( për të parë atë
është mbi , nën ose rreth jush ) Parket Kërko Kërko Anëtarët e Korporatës
Exchanger FPS Lojra Hotkey veçantë çdo Efektet dritën e karakterit të Spectator
Harta e eliksir e Mana pijanec Namespy (ose Xray ) Fluid Exchanger Pajisje Cancel
Rainbow Runemaker Dërgojnë Gardës Tregtare Tregtare Channel Ad Channel
Piperi Periudha Pozicioni Statistika Uploader

Link :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] Tibia Bot NG , NG Bot , bot Këngë fyell e këmbës , fyell e këmbës bot Këngë shkarko fyell e këmbës bot Këngë 10:31 , 10:31 fyell e këmbës bot Këngë , 7.6 NG , NG 7.60 , 7.7 NG , NG 7.70 , 7.71 NG , NG NG 7.72 , 7.8 NG , NG 7.80 , 7.81 NG , NG 7.82 , 7.9 NG , NG 7.90 , 7.92 NG , NG 8:00, 8.1 NG , NG NG 8.10 8.11 , 8.2 NG , NG 8.20 , NG 08:21 , 08:22 NG , NG 8.3 , NG 08:30 , 08:31 NG , NG 8.4 , 08:40 NG , NG 08:41 , 08:42 NG , NG 8.5 , NG 08:50 , 08:51 NG , NG 08:52 , 08:53 NG , NG 08:54 , 08:55 NG , NG 08:56 , 08:57 NG , NG 8.6 , NG 8.60 , NG 8.61 , 8.62 NG , NG 8.7 , 8.70 NG , NG 8.72 , 9.0 NG , NG 09:00 , 9.1 NG , NG 9.10 , 9.2 NG , NG NG 9.20 9.4 , NG 09:40 , 09:41 NG , NG 09:42 , 09:43 NG , NG 09:44 , NG 09:45 , 09:46 NG , NG 9.5 , 09:50 NG , NG 09:51 , 09:52 NG , NG 09:53 , 09:54 NG , NG 9.6 , 9.60 NG , NG 9.61 , 9.62 NG , NG 9.63 , 9.7 NG , NG 9.70 9.71 NG , NG 9.8 , 9.80 NG , NG 9.83 , 9.84 NG , NG 10:00 E Marte, 10.1 NG , NG 10.10 , 10.20 NG NG 10:30 , Shqip 10:31 [ / color ] [ / size ]
Python 2.4.4 shkarko

Ne jemi të kënaqur për të njoftuar lirimin e Python 2.4.4 ( FINAL ) një deklaratë bugfix i Python 2.4 , më 18 tetor , 2006.

E rëndësishme : 2.4.4 përfshin një gjendje e vështirë të sigurisë ( PSF -2.006-001 ) për repr () e strings Unicode në të mëdha Unicode ndërton ( SHDU -4 )

Python 2.4 është tani në bugfix - only mode , nuk ka tipare të reja janë duke u shtuar . Të paktën 80 të mete janë hequr nga viti Python 2.4.3 ,
duke përfshirë një seri të gabimeve dhe mete gjetur nga Coverity me mjetet e mundshme dhe Klocwork analizës statike . Ne do të doja të
ofrojnë falenderimet tona për këto dy kompani për të bërë këtë në dispozicion për burim të hapur .

Python është një programimit shumë i fuqishëm dinamike që është përdorur në një shumëllojshmëri të gjerë të fushave të aplikimit . djall
shpesh është krahasuar me TCL, Perl , Ruby , Skema ose Java . Disa nga karakteristikat e tij kryesore përfshijnë :

* Shumë e qartë , sintaksë të lexueshme
* Aftësi të fortë për Insight
* Intuitive Orientimi objekt
* Shprehje Dashuri e kodit procedural
* Modularitet plotë , paketa mbështetëse hierarkike
* Bazuar në përjashtim Gabimet Trajtimi
* Llojet e të dhënave dinamike të nivelit shumë të lartë
* Biblioteka të shumta standarde dhe modulet e palës së tretë për pothuajse çdo detyrë
* Zgjerime dhe modulet lehtë të shkruara në C , C + + (ose Java për Jython , ose . Gjuhët NET për IronPython )
* Embedded brenda zbatime i ndërfaqes së shkrimit


shkarko :

[Somente administradores podem ver este link]Tibia Bot Shkarko Red 10:32


Ju shpesh nuk kanë kohë për të luajtur ? Unë do të doja të exp vetëm rritet , dhe ju mund të ketë një aftësi të vogël , dhe të dobishme për t'ju ndihmuar ?
Duke kërkuar për bot e përsosur dhe undetectable ? Nuk është gjetur NE BOT për të shkuar KUQ . Bot falas për fyell e këmbës dhe të denjë për të rënë zëvendës NeoBot .

[ Url = [Somente administradores podem ver este link] ] [img ] [Somente administradores podem ver este link] [ / img ] [ / url ]

[ Center ] [ b ] Kjo është e gjitha vetëm në Bot Red [ / b ] [ / center ][ B ] - [ / b ] Cavebot
[ B ] - [ / b ] plaçkitës
[ B ] - [ / b ] Trajner
[ B ] - [ / b ] Depositer
[ B ] - [ / b ] I synimeve të dhënësit
[ B ] - [ / b ] shërues
[ B ] - [ / b ] Apo ndoshta ju keni shumë pak peshk ?
[ B ] - [ / b] alarme
[ B ] - [ / b ] Bot është ende i ri , ende në zgjerimin dhe në rritje në fuqi
[ B ] - [ / b ] Spell enëz , hamës ushqim dhe shumë të tjera


Download link :

[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës bot e kuqe , e kuqe bot , e kuqe bot pro , fyell e këmbës pro bot kuqe , fyell e këmbës e kuqe bot 10:31 , 10:31 fyell e këmbës bot kuqe pro , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80
, 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 ,
08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 ,
09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 , bot e kuqe
1.3.3 , 1.3.4 kuqe bot , bot kuqe 1.3.5 , 1.3.6 bot e kuqe , bot kuqe 1.3.7 , 1.3.8 bot e kuqe , bot kuqe 1.3.9 , 1.4.0 bot e kuqe , bot kuqe 1.4 . 1 , 1.4.2 kuqe bot , 1.4.3 bot e kuqe , e kuqe
bot 1.4.4 , 1.4.5 bot kuqe , bot 1.4.6 kuqe , bot kuqe 1.4.7 , 1.4.8 kuqe bot , bot kuqe 1.4.9 , 1.5.0 bot e kuqe , bot e kuqe 1.5.1 [ / color ] [ / size ]


10:32 fyell e këmbës Auto / Harta 10:32 Tibia / Tibia MC 10:3210:32 Tibia Auto shkarko


TibiaAuto bot ka kohë që përdoret në mesin e lojtarëve të cilët nuk kanë për qëllim për të paguar për makro .
TibiaAuto ishte dhe si të sigurohet autrozy - do të mbetet i lirë . Shumë tipare interesante
ndërfaqe të pastër të bëjëbot është e përkryer për lojtarët më pak përvojë . Automatike Botting Grande .
Ne mund të konfiguroni pothuajse çdo gjë TibiaAuto na lejon manipulimin pakufizuar të parametrave .
Këtu janë disa tipare :

[Somente administradores podem ver este link]

shkarko :

[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]


- Cave mjete bot ( sulmi auto )
- Auto UH
- Lëngu pijanec
- Restack municion
- Show map
- Aktivizo dritë
- Grupim Auto
- Krijues Rune
- Wizard
- Auto go / log
- Auto Peshkimi
- Përgjigja Auto
- Hamës Food
- Informacion Char
- monsters
- Trade Monitor
- Krijesë e informacionit
- Duke u ngarkuar confing
- Save confing

shkarko :

[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës auto , auto , auto fyell e këmbës , fyell e këmbës auto shkarko , fyell e këmbës auto 10:31 , 10:31 fyell e këmbës auto , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tibia Auto Harta FULL 10:32

Harta e plotë për të klientit 10:32 fyell e këmbës

Lista e hartave tona :
[Somente administradores podem ver este link]

Ka edheplazhi Gray dhe disa të tjerë .

Një udhëzues i shkurtër :
[ B ] 1 [ / b ] TibiaMaps përgjegjës . :

[Somente administradores podem ver este link]

[ B ] 2 . [ / B ] Disable Tibia .
[ B ] 3 . [ / B ] Install hartat tona .
[ B ] 4 . [ / B ] Join Tibi dhe si për të gjetur të gjitha tokat e fyell e këmbës .


SHËNIM !
Në disa sisteme Maps nuk punon .
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] harta fyell e këmbës, Maps fyell e këmbës , fyell e këmbës harta 10:31 , 10:31 Harta fyell e këmbës , harta harta fyell e këmbës fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9
, 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 ,
08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 ,
09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tibia MC 10:32

Tibia MC Nëpërmjet saj ka për qëllim që të përfshijnë klientë të shumta të njëjtën kohë fyell e këmbës .

Duke përdorur programin është e thjeshtë .


[ B ] - [ / b ] TibiaMC.exe Unzip dhe ngjisni skedarin në dosje me këmbës .
[ B ] - [ / b ] Run file nxjerrë .
[ B ] - [ / b ] Tani , të drejtuar skedar / shkurtore TibiaMC fyell e këmbës së dhe përfshirjen e sa ju duhet!

[Somente administradores podem ver este link]

Download Link :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] mc fyell e këmbës , fyell e këmbës klient shumë , fyell e këmbës mc 10:31 , 10:31 fyell e këmbës mc , MC 7.6 , MC 7.60 , MC 7.7 , MC 7.70 , 7.71 MC , MC 7.72 , MC 7.8 , MC 7.80 , 7.81 MC , MC
7.82 , MC 7.9 , MC 7.90 , 7.92 MC , MC 8:00, MC 8.1 , MC 8.10 , 08:11 MC , MC 8.2 , MC 8.20 , MC 08:21 , 08:22 MC , MC 8.3 , MC 08:30 , 08:31 MC , MC 8.4 , MC 08:40 , 08:41 MC , MC
08:42 , MC 8.5 , MC 08:50 , 08:51 MC , MC 08:52 , 08:53 MC , MC 08:54 , 08:55 MC , MC 08:56 , 08:57 MC , MC 8.6 , MC 8.60 , MC 8.61 , 8.62 MC , MC 8.7 , MC 8.70 , MC 8.72 , MC 9.0 ,
09:00 MC , MC 9.1 , MC 9.10 MC 9.2 , MC 9.20 MC 9.4 , MC 09:40 , 09:41 MC , MC 09:42 , 09:43 MC , MC 09:44 , 09:45 MC , MC 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 ,
9.60 , 9.61 MC , MC 9.62 , 9.63 MC , MC 9.7 , MC 9.70 , 9.71 MC , MC 9.8 , MC 9.80 , 9.83 MC , MC 9.84 , MC 10:00 E Marte, 10.1 MC , MC 10.10 , MC 10:20 , 10:30 MC , MC 10:31 [ / color ] [ / size ]10:32 Tibia Auto shkarko


TibiaAuto bot ka kohë që përdoret në mesin e lojtarëve të cilët nuk kanë për qëllim për të paguar për makro .
TibiaAuto ishte dhe si të sigurohet autrozy - do të mbetet i lirë . Shumë tipare interesante
ndërfaqe të pastër të bëjëbot është e përkryer për lojtarët më pak përvojë . Automatike Botting Grande .
Ne mund të konfiguroni pothuajse çdo gjë TibiaAuto na lejon manipulimin pakufizuar të parametrave .
Këtu janë disa tipare :

[Somente administradores podem ver este link]

shkarko :

[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]


- Cave mjete bot ( sulmi auto )
- Auto UH
- Lëngu pijanec
- Restack municion
- Show map
- Aktivizo dritë
- Grupim Auto
- Krijues Rune
- Wizard
- Auto go / log
- Auto Peshkimi
- Përgjigja Auto
- Hamës Food
- Informacion Char
- monsters
- Trade Monitor
- Krijesë e informacionit
- Duke u ngarkuar confing
- Save confing

shkarko :

[ Size = 24 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] fyell e këmbës auto , auto , auto fyell e këmbës , fyell e këmbës auto shkarko , fyell e këmbës auto 10:31 , 10:31 fyell e këmbës auto , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]Tibiacam TV 10:32 / 10:32 Tibia cam / Tibia hedhur 10:32


Tibiacam TV është një program për të luajtur dhe regjistrimin filma në formatin e fyell e këmbës
. Cam . Parë më 18 prill të këtij viti .

[Somente administradores podem ver este link]

Faqen zyrtare programit :

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

1 . Avantazhet dhe disavantazhet e programit .
Në krahasim fillestare me konkurentin kryesor në tregun e programit ( TibiCam ) është shumë larg
i madh . përfitimet:
* Pershpejtimi i filmit ,
* Heqja e 30 sekonda në shpinë duke luajtur ,
* Seria e komandave ( shih më vonë në këtë udhëzues ) ,
* Shko te çdo kohë
* Mundësia për të ngarkoj video në shtëpi faqen e programit , ku është gjeneruar .
Përshkrimi i tregon të gjitha informatat në lidhje me filmin - të cilat të regjistruara sa
monsters janë vrarë , misionet janë bërë gjatë regjistrimit dhe shumë të tjerë .

[ B ] instalimit . [ / B ]
Shkarko një program nga këtu :

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

* Tv Download Tibiacam
* Fillimi i kartelën që martuar :
* Zgjidhni gjuhën për instalimin dhe zgjidhni dosjen ku programi është i instaluar ( optional) .
* Requires 2.2 MB hapësirë ​​të lirë në disk .

Link :

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] cam fyell e këmbës , të hedhura , cam , tv cam fyell e këmbës , cam fyell e këmbës 10:31 , 10:31 hedhura fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9 , 7.90 ,
7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 , 08:57 , 8.6
, 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 ,
09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]
Tibia Auto Harta FULL 10:32

Harta e plotë për të klientit 10:32 fyell e këmbës

Lista e hartave tona :
[Somente administradores podem ver este link]

Ka edheplazhi Gray dhe disa të tjerë .

Një udhëzues i shkurtër :
[ B ] 1 [ / b ] TibiaMaps përgjegjës . :

[Somente administradores podem ver este link]

[ B ] 2 . [ / B ] Disable Tibia .
[ B ] 3 . [ / B ] Install hartat tona .
[ B ] 4 . [ / B ] Join Tibi dhe si për të gjetur të gjitha tokat e fyell e këmbës .


SHËNIM !
Në disa sisteme Maps nuk punon .
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] harta fyell e këmbës, Maps fyell e këmbës , fyell e këmbës harta 10:31 , 10:31 Harta fyell e këmbës , harta harta fyell e këmbës fyell e këmbës , 7.6 , 7.60 , 7.7 , 7.70 , 7.71 , 7.72 , 7.8 , 7.80 , 7.81 , 7.82 , 7.9
, 7.90 , 7.92 , 8:00, 8.1 , 8.10 , 8.11 , 8.2 , 8.20 , 08:21 , 08:22 , 8.3 , 08:30 , 08:31 , 8.4 , 08:40 , 08:41 , 08:42 , 8.5 , 08:50 , 08:51 , 08:52 , 08:53 , 08:54 , 08:55 , 08:56 ,
08:57 , 8.6 , 8.60 , 8.61 , 8.62 , 8.7 , 8.70 , 8.72 , 9.0 , 09:00 , 9.1 , 9.10 , 9.2 , 9.20 9.4 , 09:40 , 09:41 , 09:42 , 09:43 , 09:44 , 09:45 , 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 ,
09:53 , 09:54 , 9.6 , 9.60 , 9.61 , 9.62 , 9.63 , 9.7 , 9.70 , 9.71 , 9.8 , 9.80 , 9.83 , 9.84 , ora 10:00 , 10.1 , 10.10 , 10:20 , 10:30 , 10:31 [ / color ] [ / size ]


Tibia MC 10:32

Tibia MC Nëpërmjet saj ka për qëllim që të përfshijnë klientë të shumta të njëjtën kohë fyell e këmbës .

Duke përdorur programin është e thjeshtë .


[ B ] - [ / b ] TibiaMC.exe Unzip dhe ngjisni skedarin në dosje me këmbës .
[ B ] - [ / b ] Run file nxjerrë .
[ B ] - [ / b ] Tani , të drejtuar skedar / shkurtore TibiaMC fyell e këmbës së dhe përfshirjen e sa ju duhet!

[Somente administradores podem ver este link]

Download Link :

[Somente administradores podem ver este link]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] mc fyell e këmbës , fyell e këmbës klient shumë , fyell e këmbës mc 10:31 , 10:31 fyell e këmbës mc , MC 7.6 , MC 7.60 , MC 7.7 , MC 7.70 , 7.71 MC , MC 7.72 , MC 7.8 , MC 7.80 , 7.81 MC , MC
7.82 , MC 7.9 , MC 7.90 , 7.92 MC , MC 8:00, MC 8.1 , MC 8.10 , 08:11 MC , MC 8.2 , MC 8.20 , MC 08:21 , 08:22 MC , MC 8.3 , MC 08:30 , 08:31 MC , MC 8.4 , MC 08:40 , 08:41 MC , MC
08:42 , MC 8.5 , MC 08:50 , 08:51 MC , MC 08:52 , 08:53 MC , MC 08:54 , 08:55 MC , MC 08:56 , 08:57 MC , MC 8.6 , MC 8.60 , MC 8.61 , 8.62 MC , MC 8.7 , MC 8.70 , MC 8.72 , MC 9.0 ,
09:00 MC , MC 9.1 , MC 9.10 MC 9.2 , MC 9.20 MC 9.4 , MC 09:40 , 09:41 MC , MC 09:42 , 09:43 MC , MC 09:44 , 09:45 MC , MC 09:46 , 9.5 , 09:50 , 09:51 , 09:52 , 09:53 , 09:54 , 9.6 ,
9.60 , 9.61 MC , MC 9.62 , 9.63 MC , MC 9.7 , MC 9.70 , 9.71 MC , MC 9.8 , MC 9.80 , 9.83 MC , MC 9.84 , MC 10:00 E Marte, 10.1 MC , MC 10.10 , MC 10:20 , 10:30 MC , MC 10:31 [ / color ] [ / size ]Ventrilo 2.1.4 / Ventrilo 3.0.1 / 3.0.5 Ventrilo / Ventrilo Mix

I. Naruto shqip episod dhe Përfitimet .

Naruto shqip episod është një program që mundëson grup komunikimit zë . Ky program është kryesisht
përdorur nga njerëz të cilët luajnë lojra online të tilla si Counter-Strike , etj , sepse ajo është e karakterizuar nga
ngarkesës ulët CPU dhe bandwidth . Teamspeak është konkurrenti kryesor .

përfitimet:

+ Mundësia e komunikimit në grup
+ Një Bandwidth vogël ,
+ Një pagesë të vogël të burimeve të kompjuterit ,
+ Opsionet e konfigurimit .

II . Instalimi .

1 . Shkarko Naruto shqip episod këtu :

[ Size = 18 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]


2 . Filloni file , dhe pastaj të nisë installer , të instaluar në një vend në disk .
3 . Pasi të instalohet , ndez Ventrilo


Ventrilo 3.0.1 Shkarko

I. Naruto shqip episod dhe Përfitimet .

Naruto shqip episod është një program që mundëson grup komunikimit zë . Ky program është kryesisht
përdorur nga njerëz të cilët luajnë lojra online të tilla si Counter-Strike , etj , sepse ajo është e karakterizuar nga
ngarkesës ulët CPU dhe bandwidth . Teamspeak është konkurrenti kryesor .

përfitimet:

+ Mundësia e komunikimit në grup
+ Një Bandwidth vogël ,
+ Një pagesë të vogël të burimeve të kompjuterit ,
+ Opsionet e konfigurimit .

II . Instalimi .

1 . Shkarko Naruto shqip episod këtu :

[ Size = 18 ] [Somente administradores podem ver este link] [ / Madhësia ]


2 . Filloni file , dhe pastaj të nisë installer , të instaluar në një vend në disk .
3 . Pasi të instalohet , ndez VentriloLinki :

Ventrilo 2.1.4

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

Ventrilo 3.0.1

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

Ventrilo 3.0.5

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]

Naruto shqip episod Mix

[ B ] [Somente administradores podem ver este link] [ / b ]
[ Size = 5 ]
[ Color = # ffffff ] Naruto shqip episod , Ventrilo 2.1.4 , shkarko Naruto shqip episod , Ventrilo 3.0.1 , 3.0.5 Naruto shqip episod , Ventrilo përzierje 3.0.9 Naruto shqip episod , Ventrilo 3.0.8 , 2.1.4 , 3.0.1
, 3.0.2 , 3.0.3 , 3.0.4 , 3.0.5 , 3.0.6 , 3.0.7 , 3.0.8 , 3.0.9 , përzierje , ventrilomix , përzierje Naruto shqip episod , Ventrilo 2.1.4 [ / color ] [ / Madhësia ]

Admin
Admin

Mensagens : 1059
Data de inscrição : 23/07/2012

Ver perfil do usuário http://opentibia.creaforum.net

Voltar ao Topo Ir em baixo

Ver o tópico anterior Ver o tópico seguinte Voltar ao Topo

- Tópicos similares

 
Permissão deste fórum:
Você não pode responder aos tópicos neste fórum